World War S – Spirituális világháború

facebook cov 123

A World War S- Spirituális világháború negyedik részének Várható megjelenése - 2016 december hava

Print

Stephen Paul Thomas sodró lendületu, izgalmas regénye a démoni megszállás évezredeken átívelo történetének megdöbbentoen hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség eroinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör.

Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élemények kutatója szembesül eloször ezzel, amikor megszerzi elso bizonyítékát a lélek testenkívüléségérol. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti ot egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza elozo életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek.

De nem csak ok: fekete seregek gyülekeznek a horizonton, mert Josh számukra is fontos. Bárkit felhasználnak, hogy közelebb kerüljenek a fiúhoz – befolyásolják, kísértik és megszállják a lelküket és testüket, akik innentol az o akaratukat teljesítik. Ezt tették mindig is: így távolították el az emberiséget Istentol. Az egyházi és a politikai vezetoket hálózták be, hogy végrehajtsák nagyszabású tervüket – hogy végül eljussanak az egyházi belso köreibe. Akár egészen a Vatikánig…

És ez még csak a csend kezdete…

Print

A kötet ára 2000 Ft, ami tartalmazza a postaköltséget is (eloreutalás esetében).

Print

Marron:
átgondolt, szövevényes, sodró.
érzékletes, valódi, nyers, hiteles, helytálló.
félelmetesen aktuális. (!)
bevezet, megtart, felzaklat, fényt derít, elborzaszt, átvisz, megértet, megnyugtat, reményt ad.

méltó a figyelemre.

Gorkie

A borító egyszeruen csodaszép! Hihetetlenül jól néz ki!
Annyi minden van ebben a könyvben, hogy nehéz lenne felsorolni. Teljesen magával ragadott. Nagyon érdekes, izgalmas, fordulatos és mindenképpen elgondolkodtató. Jól kidolgozott, alapos kutató munkával készült könyv.
Több szereplo, több élet, több szemszög.
Érezheto, hogy egy sorozat elso része, mégsem marad hiányérzetem, csak izgalom a következo kötetig, hogy vajon mi bontakozik ki? Pont annyi információt kapok fokozatosan, hogy még jobban felcsigázza az érdeklodésem.
Érdemes elolvasni ha hiszünk, ha nem.
Köszönöm az élményt az Írónak!

Vincent

Nekem nagyon tetszett a könyv, durván jó!
A cselekmény könnyen követheto, annak ellenére hogy több szálon fut! Látszik hogy az író mindennek alaposan utánanézett. Vigyázni kell a könyvvel, mert ha egyszer elkezdi az ember olvasni, nem tudja letenni! (én például reggel kezdtem, és estére be is fejeztem) Végig fentartja a figyelmet, izgalmas, fordulatokban gazdag. Mikor befejeztem egyetlen dolog miatt voltam szomorú, hogy miért nincs még kint a folytatás. A külsejére áttérve, a boritó igényes, nagyon jó kézbevenni. Nagyszeru könyvnek tartom, és mindenkinek szívbol ajánlom!

Barabás Nelli

Reggel elkezdtem és estére be is bejeztem….nem tudtam letenni.
Az utóbbi idoben a legjobb könyv amit elolvastam. Lendületes, magával ragadó, idonként félelmetes vagy éppen megmosolyogtató, izgalmas.
Más részrol óriási kutatómunkát feltételezek a szerzo részérol.
Bátran ajánlom a könyvet és nagyon várom a folytatást!

Mendilla

Nagyon tetszett, alig bírtam letenni. Igényes, szépen felépített könyv. Kifejezetten tetszett, hogy ellentétben néhány kortárs regénnyel, nagyon igényes, választékos nyelvezetu.
A több szálon futó cselekmény, nagyon izgalmas, magával ragadó. Helyenként mókás, helyenként ijesztoen valósághu. A szereplok annyira megformáltak, hogy könnyu velük azonosulni, együtt érezni (na jó, azért nem mindenkivel), akár valós emberek is lehetnének. Nagyon várom a folytatást (már olvasom a második részt).

wws2_cover

Stephen Paul Thomas izgalmas, történelmi idoutazással gazdagon tuzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelo történetének megdöbbentoen hiteles krónikája – folytatódik.

Ebben a részben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyero, fiatalos és rámenos üzletember álcája lassan lehull az olvasók elott, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hos igazi, sötét arca.

Szellemi béklyójában tovább szorongatja Sue-t, aki megragadja az esélyt, hogy visszakapja korábbi népszeru musorát és újra a spirituális valóságshow-k királynoje legyen. Belemegy a Mester – és a démoni erok – játékaiba, és azzal nyugtatja magát: a szolgálatait lánya, a halálos beteg Kathy miatt adja el az ördögnek.

Josh megszerzése továbbra is elsodleges célja a fekete felhoként elorenyomuló Gadarai Démonlégió számára: a fiú képességei kulcsszerepet játszhatnak majd az új okkult vallás felépítésében. A kivágott bibliai szakaszokból egy új nyelv, egy új isten születik. A hömpölygo betufolyamból kirajzolódik a sötétség terve.

Elorenyomulásukat segítik a korábbi évszázadokban megnyert szellemi ütközetek, a korrupt politikusok és egyházfok, a megkísértett és bunbeesett emberek sora.

Julie, John és Paul felfejti az ördögi terv részleteit, és tovább harcol Josh megmentéséért.
A csend lassan véget ért – de a háború korántsem.
A Vatikán örökre megváltozik.

wws2_cover

A kötet ára 2000 Ft. , ami tartalmazza a postaköltséget is (eloreutalás esetében).

Print

„ Amikor a sötétség eroi azt gondolják, hogy teret nyernek, akkor Isten megmutatja erejét.”

Huuu! Hihetetlenül jó volt!!!
Még izgalmasabb és fordulatosabb, mint az elso.
Amikor már azt hiszed, hogy tudsz valamit, egyszer csak kiderül, hogy köze sincs a valósághoz…
A kötetben haladva egyre sötétebbnek éreztem a helyzetet, de végül megcsillant a fény is, teljesen váratlanul.
Megint a helyére került a kirakós néhány darabja, a szálak így vagy úgy, de összefutnak lassan. Volt, ahol teljesen ledöbbentem.
A Mesterrol és a titokzatos Sidneyrol is többet tudunk meg. Képbe kerül bíró, politikusok, a Pápa, Paul családja… új szereplok, melyek valahogy részei a nagy egésznek.
Nagyon várom a következo részt!
Akinek tetszett az elso rész, semmiképp se hagyja ki!

Msmselle

Ötcsillagos mu, de hát mi nem az, amit o írt, nemigaz?

Roppant érdekes a felépítése, mivel több szálon fut a cselekmény, illetve ennyire az elején még csak érezheto és tudható, hogy van egy közös cselekmény, ami összefogja a részeket és szálakat, és (bár még nem tudni mikor és hogyan, de) kifut majd egy közös platformra mind, de most szakaszonként értesülünk az egyes szereplok történetérol, amik folyamatosan váltják egymást, és minden szakasz úgy van megkomponálva, hogy mindig tartalmaz vagy egy megdöbbento csavart vagy egy fontos új információt az adott szereplo sorsáról, így folyamatosan fennmarad az érdeklodés iránta, olyannyira, hogy az olvasónak néha meg kell küzdeni a késztetéssel, hogy ne lapozzon elore a következo olyan szakaszhoz, ami szereplonkkel foglalkozik, de aztán eszébe jut, hogy nem szabad, mert éppen attól érezni hogy minden mindennel összefügg, hogy a szereplok állandóan hatással vannak egymásra, még akkor is, ha életükben nem is hallottak még egymásról: az egyik megdöbbento csavar csavarint egyet egy másik sorsán is, és a fontos új információ egy másik lépéseit is befolyásolhatja akár, tehát mégis érdemes linerisan olvasni.
Ez így leírva az én szavaimmal talán káosznak tunhet, de olvasva nem az, teljesen jól értheto és követheto. Hát igen, ez van, ha egy író érti a mesterségét.

Ami pedig a konyakos meggy a habostorta tetején, az egy történelmi idok ködébe veszo múltbéli szál, ami visszfelé halad az idoben, nyomatékosítva ezzel is, hogy itt bizony a kurta emberi élethez képest szinte idotlen létezésu és emlékezetu lények befolyásáról van szó, akik évszázadok, évezredek óta rakosgatják helyükre türelmesen egy gigantikus puzzle darabkáit a sarkok és szélek felol haladva befelé a kép leglényegéig, egészen addig, míg be nem teljesítik szörnyu küldetésüket, és akkor minden megváltozik majd.

Akinek van füle a hallásra…
Keresztényként én hiszem és tudom, hogy ez a befolyás ténylegesen is létezik a látható és tapasztalható világunk fölött, ahogyan sok más keresztény is hiszi és vallja ezt, csak éppen ennek a befolyásnak a mértékével és természetével nem vagyunk mindig teljesen tisztában, könnyen elbagatellizáljuk a szerepét és erejét, talán mert annyira rémíto szembesülni az igazi gonoszsággal. Nos, ez a könyv nem is próbálja elkendozni az igazságot, és megszépíteni a valóságot, hanem szembesít vele a maga módján, és sajnos ez a valóság cseppet sem szép. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy homokba dugjuk a fejünket struccként, mert ha nem fogjuk fel teljes valójában, hogy a gonosz éppolyan gonosz mint amennyire Istenünk és Krisztusunk jó, akkor könnyen a széles ösvényen járva találhatjuk magunkat. Mindig legyen gyanús, ha túl könnyu.

PRO_ska

A sárkány szolgálói ott folytatódik, ahol az elso rész abbamaradt. A démonsereg tovább halad a céljai elérése felé, és nem válogat az eszközökben. Egy maréknyi ember persze próbál küzdeni velük, és ebben az angyalok is segítik oket, akik immár részeseivé válnak a történetnek.

A történet ugyanolyan izgalmas mint az elozo kötetben, és egyre több fény derül a démonok terveire, amit már több száz éve dédelgetnek. A csend kezdetéhez hasonlóan itt is nagyon tetszettek a démonok ármánykodásai, foleg a múltbéli ténykedéseik, amik aztán több évszázad múlva, napjainkban fejtették ki a hatásukat. Ami a legjobban megfogott, ahogy a sötétség eroi megkísértik az egyház tagjait, hogy azok csak a saját önös érdekeiket szolgálják, aminek köszönhetoen a hívek szépen lassan elfordulnak az egyháztól, és magától Istentol.

Jó folytatásnak bizonyult ez a könyv, tele rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal, és csak egy negatívumot fedeztem fel benne: elég sok elgépelés volt a szövegben, remélem a folytatásban ez kiküszöbölésre kerül.

Adri

Elképesztoen izgalmas volt ez a rész is! Nagyon várom a tavaszt, hogy olvashassam a 3. kötetet!!! Még sok ilyen szuper könyvet kérünk!
Abszolút aktuális és fontos kérdéseket boncolgat a könyv! Külön tetszettek a történelmi kitekintések!!!

wws3 borito

Az évezredeken átívelo spirituális küzdelem eredményeképpen az elozo rész végén a Vatikán örökre megváltozott: már nem világi hatalmi tényezo, nem a titkait féltve orzo, iratait földalatti könyvtárban rejtegeto, botlásait és a hatalmi visszaéléseit mentegeto és takargató vallásos intézmény, hanem viszonyát Istennel megújító és helyreállító, igazi keresztény misszió. Az új pápa gyökeresen átalakítja a szervezetet, amire elodeinek nem volt meg a hite és bátorsága.
Az elozo rész hosei, Paul, Lylian, John és Julie Afrikába indulnak a Josh által látott profétikus álmot követve, hogy megkeressék az elso afrikai születésu pápát, II. Pétert. Útjukat nem egyedül teszik meg: árnyként kísérik oket a Gadarai Démonlégió szövetségesei, a fekete mágia boszorkánymestereinek szellemiségei.
John és Julie a varázslók és mágusok feketepiacán találkozik egy fétiskereskedovel, aki ismeri az “Afrika Szentjeként” emlegetett pápát, és tud arról a faluról, ahol a világtól visszavonultan gondoskodik a rászorulókról. Hajlandó elkalauzolni oket hozzá, bár Johnak nem tetszik az ötlet. A dolgok nem alakulnak jól: táborukat sárlavina borítja el, és John csak reméli, hogy Julie-t nem sodorta magával.
Paul és Lylian útjai másfele vezetnek: egy helyi informátor segítségével próbálják megtalálni a “szent embert”, de nekik sem jutott könnyu feladat – az angyali seregek segítsége nélkül ok is elvesznének.
Közben Európában és az Egyesült Államokban új vallás van kialakulóban: a Mester és szolgálólánya – Salome Sue Richardson és Sidney Grimm – kontinenseken átívelo méreture duzzasztják a szervezetet Carl Millerbeck, a korrupt és hataloméhes politikus segítségével. Mindenki betekinthet majd az eljövendobe…

wws3 borito

A legújabb rész ára 2300 Ft. , ami tartalmazza a postaköltséget is (eloreutalás esetében).

wws3 borito

Adri:
Ajánlom ezt a fantasztikus könyvet mindazoknak, akik igazi válaszokat keresnek ebben a sokszor átláthatatlan, „mindent” tálcán kínáló világban! Nem fogod tudni letenni, ennyi csak a „baja” a könyvnek! Lendületes, izgalmas, türelmetlenül várom a következo részt!!! Mert a szellemvilág nem csak mese…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *